dissabte, 3 de juliol de 2010

Cled 2010

A finals de març, en el marc del Postgrau "Innovació i ús creatiu de les TIC en educació", de la UOC, una professora ens va comentar l'organització d'un econgrés sobre ensenyament ara a l'estiu: el CLED (Conocimiento libre y educación a distancia). La idea em va agradar, perquè era ben conscient que aquest estiu no podria matricular-me en cap curset (els estalvis els vaig gastar precisament a fer el postgrau), però la informació en aquell moment era molt escassa, de manera que em vaig guardar el link (a l'agenda de Google, que així segur que ho trobaria) i vaig deixar passar el temps.

El temps va passar (el postgrau bé, gràcies) i a mitjans de juny vaig veure que havien creat un Moodle del congrés. M'hi vaig inscriure. Es veu que també havien sortit els tallers on line, però ja no quedaven places (llàstima, llàstima, perquè pintaven bé). Només podré assistir a les webconferències i participar de les eponències, que no estarà malament per començar.

El CLED 2010 va començar divendres, ja tinc el calendari de webconferències (tenen la petita pega de ser en horari veneçolà, que vol dir 6.30 de diferència, que en horari d'aquí vol dir que me n'aniré a dormir a les tantes uns quants dies) i m'he començat a mirar les eponències.

Ja us ho aniré explicant...